Exposanten

Sponsors & Exposanten

Wie maken dit congres mogelijk:

Exposanten

Sponsor

Mediapartner

Forse besparingen realiseren voor sportclubs: daar gaan wij voor. Samen met uw club. Beter licht tegen lagere kosten en als het kan natuurlijk met subsidie.

Dit doen wij op een onafhankelijke wijze omdat we samenwerken met topmerken zoals Lumosa, AAA-LUX en Philips. Onze 7 stappen aanpak is uniek: in twee dagen heeft u een volledige businesscase en lichtplan voor uw vereniging. Vervolgens maken wij het voor u waar: van idee naar oplevering. Sportverlichting.com: licht uit, led aan.

Meer informatie op http://sportverlichting.com/

Wij zijn al meer dan 35 jaar dé totaalleverancier voor de kantine van de Brabantse sportclubs. Inmiddels  leveren we bij meer dan 50 verenigingen in Noord-Brabant food en non-food producten voor de kantine en facilitair beheer. Persoonlijk contact met onze relaties is iets dat we erg belangrijk vinden, hierdoor kunnen wij hen doeltreffend adviseren. Korte lijnen en  goede service is wat ons het beste omschrijft.

Meer informatie op https://www.hgt-tilburg.nl/

Sport Administration, de dienstverlener voor sportverenigingen! Voor professionele hulp bij alle financiële zaken van jouw sportvereniging. Van ledenadministratie tot fi­nancieel advies, van contributie-incasso’s tot sponsorfacturen, van de dagelijkse boek­houding tot het jaarverslag, bij Sport Administration ben je op het juiste adres. Wij zijn het verlengstuk van de penningmeester, wij zorgen ervoor dat aan alle regelgeving wordt voldaan, dat alle noodzakelijke werkzaamheden altijd doorgaan en dat de pen­ningmeester of het bestuur altijd inzicht heeft in de financiële situatie van de vereni­ging. Wij werken samen met gerenommeerde partners, zoals Sportservice Noord-Bra­bant, zodat we jouw vereniging zo goed én zo professioneel mogelijk kunnen bijstaan. Bij Sport Administration ben je op het juiste adres!

Meer informatie op http://www.sportadministration.nl/

Wij zijn 360SportsIntelligence. Een innovatieve onderneming van sportprofessionals die videoanalyse toegankelijk willen maken voor iedereen; voor iedere sporter, voor elk team, op alle niveaus. Onze videoanalyse-oplossing bestaat uit camera’s geplaatst op verschillende locaties langs het veld. Hiermee kunnen kwalitatief hoogwaardige videobeelden worden gemaakt van wedstrijden. Met behulp van simpele software kunnen spelers en coaches de wedstrijdbeelden analyseren én kunnen beelden worden gedeeld. Onze missie:  onze klanten beter laten presteren eén plezier laten beleven!

Meer informatie op http://360sportsintelligence.com/

Savelab ontzorgt uw vereniging op energiezaken. We zorgen voor gunstige collectieve energietarieven en we geven advies over alle mogelijke duurzame oplossingen om het verbruik te verlagen. Daarnaast heeft Savelab een lucratief en interessant sponsorplan ontwikkeld, waarmee uw club een mooie extra financiële injectie kan verdienen.

Meer informatie op https://savelab.nl/

Le Credit Sportif heeft 12 jaar geleden een kassassysteem ontwikkeld speciaal voor sportverenigingen. Inmiddels maken meer dan 2.500 sportverenigingen gebruik van dit kassasysteem. De data, kennis en ervaringen die de afgelopen jaren zijn op gedaan in de sportmarkt, deelt de Kantinecoach van Twelve in de workshop: “Hoe haal je meer inkomsten uit uw kantine”. Tijdens deze workshop neemt de Kantinecoach je op een interactieve manier mee in de wereld van de sportkantine in Nederland. Deze workshop toont je cijfers over de gemiddelde Nederlandse sportkantine. Daarnaast geeft de Kantinecoach omzet verhogende tips en komt hij met handvatten voor een zo optimaal mogelijk gebruik van de sportkantine!

Meer informatie op https://www.twelve.eu/

CoffeeClick is dé specialist die bij uw club alle zorgen over de koffievoorziening uit handen neemt. Dit doen wij door middel van een simpel, transparant all-in koffieconcept met een vaste prijs per kop. Hiermee genieten bezoekers en leden van verse, (h)eerlijke en goede kwaliteit koffie. De club wordt, zonder investering, voorzien van professionele espressomachines en een excellente serviceverlening. Bovendien garanderen wij de ultieme smaakbeleving & kwaliteit voor uw club! 

Meer informatie op https://www.coffeeclick.nl/

Sinds 1988 is het Italiaanse bedrijf Erreà Sport één van de grotere spelers en een mondiale leider in de productie van sport- en teamkleding. Erreà heeft de productie in eigen handen en beschikt over 100% eigen fabrieken, waardoor het een constante kwaliteit kan garanderen. Dit gecombineerd met een interne grafische afdeling, heeft Erreà de mogelijkheid om unieke, gepersonaliseerde kleding aan te bieden aan clubs, bedrijven en verenigingen. Unieke designs, kwaliteit en service maken dat Erreà wereldwijd leverancier is van vele amateur- en professionele clubs.

Meer informatie op https://www.errea.com/ 

Met een compleet aanbod premium sportproducten geeft SKOR® sportclubs en spelers de allure van een speler op topniveau. Hierdoor faciliteert en inspireert SKOR® clubs en sporters met de beste sportmaterialen en teamwear, zodat zij het maximale uit zichzelf kunnen en willen halen. Op én naast het veld.

Meer informatie op https://skorsports.nl/

Koninklijke Grolsch is een brouwerij waar dagelijks ruim 600 mensen met passie, trots en vakmanschap
werken om bijzondere momenten te brouwen. Een kwalitatief zeer goed bierassortiment en de juiste
ondersteuning om het voor de bezoekers van uw kantine aantrekkelijk te maken om onze bieren te
bestellen zorgen voor een aanzienlijke verbetering van het rendement. Graag zouden wij van deze ontmoeting gebruik willen maken om toe te lichten wat Grolsch voor uw vereniging kan betekenen.

Meer informatie op https://www.koninklijkegrolsch.nl/

Sport Networking is een jong bedrijf dat sportevenementen organiseert, variërend van voetbalkampen en -clinics bij amateurverenigingen tot sportdagen voor bedrijven. Tevens biedt het bedrijf studiereizen en zomerkampen aan. De zomerkampen worden gefaciliteerd op het Olympisch trainingscentrum op Papendal. Voor (jeugd)trainers is er de mogelijkheid om een cursus of een geheel verzorgde master-opleiding te volgen in Spanje.

Meer informatie op http://sportnetworking.eu/

Recreational Systems International  is excelleert op het gebied van sport infrastructuur. RSI heeft 6 business units met innovatieve concepten: 

  • LED : Gras Groei-Onderhoud Systemen
  • Panels; onderbouwsystemen voor kunstgras en sportvelden
  • Air domes; 
  • Video en camera systemen voor sport, skill parks
  • Verwarming & seating systemen
  • Kunstgras & Hybride gras.

Wat we graag accentueren zijn onze UVC Licht (GREEN DEAL) om algen en onkruid  te bestrijden, onze Skill Parks en onze Airdomes.

Meer informatie op https://recreationalsystemsint.com/

Malsen is een adviesbureau met vele jaren ervaring in het aanleggen en onderhouden van buitensportaccomodaties.
Zowel voor sportvelden als de bijbehorende infrastructuur. Gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van de aanleg, renovatie en beheer van sportaccomodaties. Zij beschikken over gedegen kennis, praktisch inzicht én jarenlange ervaring. Een onafhankelijk adviesbureau  waarbij betrouwbaarheid en integriteit hoog in het vaandel staat.

Meer informatie op https://malsen.nu/

Sportbedrijf Tilburg is een afdeling van de gemeente Tilburg. Naast het beheer en de exploitatie van de gemeentelijke
sportvoorzieningen in de stad, wil het Sportbedrijf dat zoveel mogelijk inwoners gaan en blijven sporten. Ongeveer de helft van de sportende Tilburgers doet dit in de openbare ruimte of bij commerciële sportaanbieders. De andere helft is lid van één van de ruim 150 sportverenigingen dat Tilburg rijk is. Deze sportverenigingen zijn hierdoor een belangrijke partner van gemeente Tilburg. Daarom investeren we in de sportverenigingen richting ons streven naar een gezond
en gelukkig Tilburg.

Meer informatie op https://www.tilburg.nl/

Ben jij een bestuurder die verder  durft te kijken dan andere?
En wil jouw club qua administratie, organisatie en communicatie voorlopen op andere clubs? AllUnited is al meer dan 10 jaar de alles-in-één oplossing voor honderden sportclubs in Nederland. HET alternatief voor jouw huidige relatieadministratie, financiële administratie, website, nieuwsbrief en reserverings- en planningstools.
Wij ontzorgen vrijwilligers met  eenvoudige processen en gemak vanuit een slimme applicatie. Vertrouwd, veilig,
veelzijdig en verrassend betaalbaar. AllUnited is 100% onafhankelijk en zoekt elke dag naar mogelijkheden om te verbeteren. Wij zien gebruikerservaringen als de brandstof voor vooruitgang.
De samenwerking met verenigingen is procesmatig geborgen in de doorontwikkeling van onze oplossing.

Meer informatie op https://www.allunited.nl/