Bestuurders

Dit exclusieve Sportcongres voor bestuurders van sportverenigingen wilt u niet missen. Er is een plek voor u als bestuurder gereserveerd, zodat u deze kans niet voorbij laat gaan. Word onderdeel van dit unieke regionale netwerk en benut de kansen die er die avond voor u gecreëerd worden.

24 april 2019 komen alle partijen samen die ECHT het verschil kunnen maken voor uw vereniging. Geen borrel om te borrelen, maar een congres om van elkaar te leren en met oplossingen naar huis te gaan. Direct de diepte in en direct om tafel met de juiste partijen met de juiste kennis en ervaring omtrent duurzaamheid en financiën.

Waar krijgt u nu de kans om direct de diepte in te gaan en te leren van de successen en fouten van andere verenigingen. Waar heeft u direct alle kwalitatieve en betrouwbare organisaties bijeen, die uw vereniging direct verder kunnen helpen? En daarbij krijgt u ook nog eens de mogelijkheid om toe te treden tot een inspirerend en verbindend netwerk met leden uit alle takken van sport, het bedrijfsleven/toeleveranciers en gemeenten.

Dit is uw kans.

We hebben in het Willem II stadion ruimte voor een selecte groep bezoekers, waardoor we de exclusiviteit hoog houden. Voor bestuurders is dit congres gratis. Wel wordt er een no-show fee geheven. U kunt zich begin 2019 aanmelden, waarbij de mogelijkheid bestaat met meerdere bestuurders deel te nemen. Het is wel belangrijk dat u als bezoeker een beslissende functie bekleedt.